Skip to main content

Webbutveckling

Vi hjälper dig med din webbutveckling!
Vi som köpare har blivit allt mer kräsna när det kommer till handla via nätet. 97% Googlar innan dem beslutar att utföra ett köp på nätet. Detta lägger stor vikt på hemsidan och dess användarvänlighet. Vi skapar moderna hemsidor med flera olika tilläggsalternativ. Allt vi utvecklar är responsivt anpassat samt SEO-ready (Google vänligt)

Boka ett möte, så diskuterar vi utifrån dina mål

Vad är Webbutveckling?

Design är mer än bara form och färg. Design är en process som ska presentera för vem du är, dina mål, ditt syfte och bakgrund.

Med en väl designad, och strukturerad gränssnitt bidrar du till en ökad användarupplevelse. När du har designat en gränssnitt utifrån kundens behov så triggar du igång besökarnas ”köpbeteenden”

Vi analyserar köp & kundresan för att sedan kunna bygga ett flöde utifrån deras behov. Vi arbetar sedan med datadrive kommunikation för att öka användarupplevelsen.

Webbutveckling

Kostnadsfri sökordsanalys

Få en kostnadsfri sökordsanalys inom närmaste 12h, med våra rekommendationer tips & trix

Vill du ha en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett förslag

Varför du behöver en bra hemsida

Många påstår: för att öka försäljningen behövs mer säljare. Andra påstår att mer marknadsföring ökar försäljningen. Vi på Kapten tror att det gäller att dra samman båda till en och samma team. Men trafiken till hemsidan är alltid ett avgörande faktor. Där kommer den digitala marknadsföringen in.

Därför är det viktigt att ha en väldesignad och strukturerad hemsida. Som både attraherar och leder dina besökare till din hemsida, som i slutändan ska köpa dina produkter/tjänster.

 

SEO

Ca 97% av internet användare söker sig till svar. Därför är det viktigt att du syns på sidan #1 på Google. Den långsiktiga lösningen med mest trovärdiga klick är SEO. Alltså dem blåa länkarna på Google (organiska sökningar). Vi hjälper dig hela vägen, allt från analys till SEO. Läs mer om SEO här

 

Analys

Vad händer på hemsidan? Att mäta trafiken på hemsidan är oerhört viktig för din digitala närvaro. Hur många besöker din hemsida? Vad läser dem? Hur rör dem sig? Dessa är en av dem viktiga frågor som man bör ställa sig. Vi mäter all resultat som sker digitalt. Vi skapar även smarta & interaktiva integrationer mot hemsidan som arbetar med och för dig!

 

Responsiv design

Idag är det allt vanligare att fler söker och surfar på mobilen. Därför är det viktigt att du är tillgänglig online i form av responsiv design mot olika enheter, webbformat, storlekar m.m. Din hemsida ska anpassa sig utifrån besökarens enhet. Om den inte är det, då förlorar du kunden inom en sekund.

Vi på Kapten Reklambyrå arbetar alltid med moderna och fräscha designs som är anpassade till olika enheter och plattformar.

 

E-Handel

Vi hjälper dig med att skapa smidiga webbutiker på webben. Vår vision är att hjälpa era kunder att ta enklare beslut på webben. En webbutik ska vara smidig, enkel att navigera sig vid samt användarvänlig.

Webbyrå Örebro

Lästips

sökoptimering (SEO)HemsidorPopulärSEOSEO STAR
1 februari, 2023

Vad är SEO, SEA, SEM?

Att krångla till SEO och dess betydelse är inget ovanligt. Vi i reklambranschen har en tendens att krångla till dessa fraser och betydelser. Det är ofta vi möter kunder som…
SEO pris: vad kostar SEO?MarknadsföringPopulärSEOSEO STAR
1 mars, 2023

SEO pris: Vad kostar SEO?

SEO pris: Vad kostar SEO? Det är en fråga vi ofta får och svaret blir alltid detsamma: det beror på. Priset på sökmotoroptimering (SEO) beror oftast på vad uppdraget omfattar…
RöstsökSEOSEO STAR
13 april, 2020

Röstsök: Vad är det och vad innebär det för SEO?

Använda röstkommandon när man vill söka efter information på Google eller Bing har blivit enormt vanligt. Google rapporterade år 2016 att 20 % av mobila sökningar utfördes genom röstsök. Redan…

Intresserad av Webbutveckling?

Vi hjälper dig!