Skip to main content

Behöver du en hemsida för att driva in mer affärer?

Webbyrå i Örebro

Vi hjälper små & medelstora företag att skapa innovativa hemsidor som genererar affärer.

Testa ditt budskapBoka en gratis konsultation

Webbyrå Örebro, med dina kunder i fokus

Sedan vi startade bolaget som webbyrå i grunden, har vi alltid haft SEO & webbutveckling i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig som företagare att utveckla en digital strategi. Vi har hjälpt företag runt om i Sverige med SEO, webbutveckling, hemsidor, strategi m.m.

Genom att förstå och analysera dina kunder kan vi skapa hållbar kommunikation.
Vi på Kapten Reklambyrå strävar alltid efter förbättring.
Vi bygger långsiktiga affärsrelationer som ska spegla tillit, kreativitet, innovation och passion för varandras yrken.
Kontakta oss redan idag

Kapten | Webbyrå i Örebro

Välkommen till Kapten Reklambyrå. Vi är en strategisk Webbyrå Örebro med SEO (sökmotoroptimering) och digitala lösningar i fokus.
Vi skapar långsiktiga värden för varumärken och människor. Det gör vi genom att utveckla smarta strategier och kreativa koncept.
Kaptenens hjärta drivs av att skapa kommunikation som attraherar, inspirerar och engagerar.

Många påstår: för att öka försäljningen behövs mer säljare. Andra påstår att mer marknadsföring ökar försäljningen. Vi på Kapten tror att det gäller att dra samman båda till en och samma team. Men trafiken till hemsidan är alltid ett avgörande faktor. Där kommer den digitala marknadsföringen in.

Därför är det viktigt att ha en väldesignad och strukturerad hemsida. Som både attraherar och leder dina besökare till din hemsida, som i slutändan ska köpa dina produkter/tjänster.

Ca 97% av internet användare söker sig till svar. Därför är det viktigt att du syns på sidan #1 på Google. Den långsiktiga lösningen med mest trovärdiga klick är SEO. Alltså dem blåa länkarna på Google (organiska sökningar). Vi hjälper dig hela vägen, allt från analys till SEO. Läs mer om SEO här

Vad händer på hemsidan? Att mäta trafiken på hemsidan är oerhört viktig för din digitala närvaro. Hur många besöker din hemsida? Vad läser dem? Hur rör dem sig? Dessa är en av dem viktiga frågor som man bör ställa sig. Vi mäter all resultat som sker digitalt. Vi skapar även smarta & interaktiva integrationer mot hemsidan som arbetar med och för dig! Läs mer om Analys här

Idag är det allt vanligare att fler söker och surfar på mobilen. Därför är det viktigt att du är tillgänglig online i form av responsiv design mot olika enheter, webbformat, storlekar m.m. Din hemsida ska anpassa sig utifrån besökarens enhet. Om den inte är det, då förlorar du kunden inom en sekund.

Vi på Kapten Reklambyrå arbetar alltid med moderna och fräscha designs som är anpassade till olika enheter och plattformar.
Använd Pagespeed för att analysera hur din site funkar i hastighet

Vi gör det med 3 enkla steg
Steg 1
Inledande Mötet:

Vår arbetsprocess inleds med en noggrann förståelse av din verksamhet och dess målsättningar. Vi sätter oss ned för att lära känna dig och din organisation, vilket ger oss den nödvändiga insikten för att skapa en skräddarsydd strategi som uppfyller dina unika behov.

Boka en gratis konsultation
Reklambyrå, SEO, webbyrå,
Analys & Strategi:

Vi går djupt in i din marknadsnisch, kartlägger din målgrupp och analyserar konkurrensläget. Genom att utvärdera ditt nuvarande digitala fotavtryck och identifiera möjligheter för förbättring, skapar vi en solid grund för att optimera din online-närvaro och maximera din synlighet.

Analysera din hemsida
Steg 2
Reklambyrå, SEO, webbyrå,
Steg 3
Produktion & Optimering:

Vårt kreativa team tar fram grafiskt material och skapar en engagerande hemsida. Tillsammans med dig säkerställer vi att din unika röst hörs och din vision förverkligas på ett professionellt sätt. Vi ser optimering som en kontinuerlig och nödvändig del av framgången. Genom regelbundna dataanalyser och uppföljningar anpassar vi din strategi och finjusterar din närvaro för att säkerställa att ditt företag konstant utvecklas och når nya höjder.

Intresserad av webbyrå i Örebro?

Vi hjälper dig!