Skip to main content

Webbyrå Örebro

Söker du efter en

Webbyrå Örebro

Välkommen till Kapten Reklambyrå. Vi är en strategisk Webbyrå Örebro med SEO (sökmotoroptimering) och digitala lösningar i fokus.
Vi skapar långsiktiga värden för varumärken och människor. Det gör vi genom att utveckla smarta strategier och kreativa koncept.
Kaptenens hjärta drivs av att skapa kommunikation som attraherar, inspirerar och engagerar.

 

Webbyrå Örebro, med dina kunder i fokus

Sedan vi startade bolaget som webbyrå i grunden, har vi alltid haft SEO & webbutveckling i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig som företagare att utveckla en digital strategi. Vi har hjälpt företag runt om i Sverige med SEO, webbutveckling, hemsidor, strategi m.m.

Genom att förstå och analysera dina kunder kan vi skapa hållbar kommunikation. Vi på Kapten Reklambyrå strävar alltid efter förbättring.
Vi bygger långsiktiga affärsrelationer som ska spegla tillit, kreativitet, innovation och passion för varandras yrken. Kontakta oss redan idag

Vi har 100% fokus på din affärsnytta

Varför du behöver en bra hemsida

Många påstår: för att öka försäljningen behövs mer säljare. Andra påstår att mer marknadsföring ökar försäljningen. Vi på Kapten tror att det gäller att dra samman båda till en och samma team. Men trafiken till hemsidan är alltid ett avgörande faktor. Där kommer den digitala marknadsföringen in.

Därför är det viktigt att ha en väldesignad och strukturerad hemsida. Som både attraherar och leder dina besökare till din hemsida, som i slutändan ska köpa dina produkter/tjänster.

 

SEO till din hemsida

Ca 97% av internet användare söker sig till svar. Därför är det viktigt att du syns på sidan #1 på Google. Den långsiktiga lösningen med mest trovärdiga klick är SEO. Alltså dem blåa länkarna på Google (organiska sökningar). Vi hjälper dig hela vägen, allt från analys till SEO. Läs mer om SEO här

 

Analys

Vad händer på hemsidan? Att mäta trafiken på hemsidan är oerhört viktig för din digitala närvaro. Hur många besöker din hemsida? Vad läser dem? Hur rör dem sig? Dessa är en av dem viktiga frågor som man bör ställa sig. Vi mäter all resultat som sker digitalt. Vi skapar även smarta & interaktiva integrationer mot hemsidan som arbetar med och för dig! Läs mer om Analys här

 

Responsiv design

Idag är det allt vanligare att fler söker och surfar på mobilen. Därför är det viktigt att du är tillgänglig online i form av responsiv design mot olika enheter, webbformat, storlekar m.m. Din hemsida ska anpassa sig utifrån besökarens enhet. Om den inte är det, då förlorar du kunden inom en sekund.

Vi på Kapten Reklambyrå arbetar alltid med moderna och fräscha designs som är anpassade till olika enheter och plattformar.

Använd Pagespeed för att analysera hur din site funkar i hastighet

Några av våra kunder

Webbyrå ÖrebroVill du ha en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett förslag