Skip to main content

SEO ÖrebroSEO Örebro

Välkommen till Kapten Reklambyrå. Vi är en strategisk byrå i Örebro med SEO (sökmotoroptimering) och digitala lösningar i fokus.
Vi skapar långsiktiga värden för varumärken och människor. Det gör vi genom att utveckla smarta strategier och kreativa koncept.
Kaptenens hjärta drivs av att skapa kommunikation som attraherar, inspirerar och engagerar

SEO byrå i Örebro

Sedan vi startade bolaget har vi alltid haft SEO i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig som företagare att utveckla en hållbar SEO strategi. Vi har hjälpt företag runt om i Sverige med SEO strategi. I Örebro har vi hjälpt flertal företag med sin SEO.

Genom att förstå och analysera dina kunder kan vi skapa hållbar kommunikation. Vi på Kapten Reklambyrå strävar alltid efter förbättring.
Vi bygger långsiktiga affärsrelationer som ska spegla tillit, kreativitet, innovation och passion för varandras yrken. Kontakta oss redan idag

Strategi

Strategisk kommunikation ger resultat. Vi på Kapten Reklambyrå hjälper företag och organisationer för att skapa hållbar kommunikation

Inbound Marketing 

Människans köpprocess har förändrats. Det duger inte längre att annonsera mest och störst. Numera handlar det om att lyssna på kunden och förstå behovet. Vi som reklambyrå hjälper dig med hela processen.

Seo

Sökmotorer har aldrig tidigare varit så viktiga som det är idag. Google är världens största sökmotor. I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Vi är en reklambyrå som arbetar kontinuerligt med SEO

Analys & Tracking

Genom analys och tracking kan du ta reda på hur dina besökare använder dina tjänster/online produkter. Detta är grunden till att förbättra den digitala flödet för dina kunder. Vi på Kapten Reklambyrå hjälper dig.

Konverteringsoptimering 

Konverteringsoptimering handlar om att analysera, optimera och utvärdera din hemsida. Processen handlar om att optimera hemsidan för dina besökare. Därför är det viktigt för oss som reklambyrå att följa hela processen.

Webbutveckling

Vi som köpare har blivit allt mer kräsna när det kommer till handla via nätet. 97% Googlar innan dem beslutar att utföra ett köp på nätet. Vi är en komplett reklambyrå som även arbetar digitalt. Allt från Webbutveckling och SEO

Beteendedesign 

Vad får en besökare att handla just av dina konkurrenter men inte av dig?
Hur ser deras köpbeteenden ut och hur kan vi påverka dem?
Vi på Kapten Reklambyrå hjälper dig att kartlägga dina kunders digitala beteenden.

Vill du ha en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett förslag

Varför behöver jag en SEO byrå?

När du syns högre upp på Googles sökresultat (serp), då är chansen större att kunden väljer dig före dina konkurrenter. Därför är det viktigt att ständigt arbeta med SEO-strategi. Framförallt dem organiska länkarna (blå länkar på Google).  Sökmotoroptimering är ett komplex tjänst och kräver bred kunskap. Vi på Kapten Reklambyrå hjälper dig att optimera din hemsida mot Google och andra sökmotorer. Vårt mål är att placera din hemsida så högt upp som möjligt.

 

Hur funkar SEO (sökmotoroptimering)

Exakt hur SEO fungerar och hur man på bästa sätt genomför ett bra SEO arbete är många. Mestadels handlar det om att hjälpa Google att förstå vad din hemsida handlar om. Det handlar om att stärka, tydliggöra, strukturera upp och skapa relevant innehåll för sökmotorernas algoritmer. Det finns ingen riktig ”facit” till bra SEO. Många SEO byråer arbetar på olika sätt och tillämpas på olika sätt mot just din strategi. Det gäller att ha tålamod för just SEO.
Det finns olika sätt att arbeta med SEO: On page SEO & Off page SEO.

 

Vad är On page SEO? Hur funkar det?

On page SEO är det arbetet man utför synligt på hemsidan, med relevant innehåll. Det kan handla om att skapa en tydlig innehållsförteckning, design & struktur. Bild och text ska höra ihop i en harmonisk flöde.  Hemsidans responsivitet, navigering, meny, rubrikerna, brödtext m.m.
I sin helhet handlar det om att skapa en tydlig, enkel & relevant landningssida för sökmotorerna för att SEO ska funka mot Google. Dessa landningssidor ska indexeras och skickas till Google på rätt sätt. Det är här Off page SEO kommer in.

 

Vad är Off page SEO? Hur funkar det?

Off page SEO är där tekniken och den ”djupare” förståelsen av hur SEO funkar kommer in. Det gäller att ständigt arbeta med SEO sökoptimering. Här handlar det om att arbeta med inkommande och utåtriktade länkar. Mestadels inkommande länkar. Vilka länkar pekar mot din hemsida och vad är deras syfte/poäng för det?= Detta är frågor som man kontinuerligt ska arbeta med. Vi på Kapten Reklambyrå arbetar kontinuerligt med SEO, både on page & off page SEO.

Här gäller det även att följa upp Googles rapporter som kan uppkomma under projektet gång. Vart ligger felet? Vad behöver förbättras? Det gäller att åtgärda Googles rapporter för att hemsidan ska följa deras riktlinjer. Här är det viktigt att man vet vad man bör göra, samt åtgärda det. Därför är det bäst att låta en SEO byrå sköta arbetet.

SEO Örebro

Några av våra kunder

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig som reklambyrå?

kontakta oss