75

Fler besökare

86

Engagemangsgrad

91

Ökad konvertering

Bernhardson Städ AB

Webbdesign | SEO

Bernhardson Städ AB, ett familjeföretag i andra generationen, grundades år 1991 och har sedan dess vuxit till en stolt organisation med 28 anställda. Många av våra medarbetare har varit med från start, vilket ger företaget en omfattande erfarenhet inom städbranschen. Hos oss får du möjlighet att skräddarsy din städning, där du själv väljer vilka tjänster som ska ingå, vare sig det är hemma eller på arbetsplatsen.

Vårt uppdrag var att skapa en helt ny hemsida åt Bernhardson Städ, som de själva kunde ha full kontroll över. Vi strävade efter att skapa en pedagogisk, användarvänlig, modern och fräsch webbplats, lättillgänglig på sökmotorerna och pålitlig för besökarna.

Redan inom de första 6 månaderna efter lanseringen märkte Bernhardson Städ en positiv förändring i förfrågningar, offerter och bokningar. Med den högsta Google-placeringen på lokala sökord har Stefan Muller och Bernhardson Städ tillsammans tagit företaget till nya höjder. Efter 5-6 års framgångsrikt samarbete känner vi oss stolta över att ha Bernhardson Städ som en värdefull kund.

“Tack vare Kapten så får vi in mer kunder och det är lättare mottagande av uppdrag. Fantastiskt resultat!”

Stefan MüllerVD