Tack vare Kapten så får vi in mer kunder och det är lättare mottagande av uppdrag. Fantastiskt resultat!

Stefan MüllerVD

Bernhardson Städ AB

Bernhardson Städ AB är ett familjeföretag i andra generationen. Företaget grundades 1991. Många av de anställda har varit med från start så företaget har minst sagt stor erfarenhet av branschen. Vi är idag 28 anställda. Hos oss kan du skräddarsy din städning, du väljer själv vad som ska ingå i städningen, både hemma eller på arbetsplatsen.

Problemet:

Bernhardson Städ vände sig till Kapten Reklambyrå för 5 år sedan. Stefan Muller på Bernhardson Städ ville förnya hemsidan och själva verksamheten. Han hade en vision och mål. Han ville framåt med bolaget efter att tagit över den från sin far. Google växte enormt, och den svenska marknaden följde efter med söktrenderna. Stefan förstod att digitaliseringen var nu!

Målet:

Målet med uppdraget var att ge Bernhardson Städ en helt ny hemsida som dem själva hade kontroll över. En hemsida som var tillräckligt pedagogisk för att kunna hantera den själv. Den ska även va användarvänlig, modern och fräsch. Lättillgänglig på sökmotorerna och pålitlig.

Resultat:

Redan efter dem första 6 månaderna kunde Bernhardson Städ se en förändring i förfrågan, offert samt bokningarna. Med den högsta Google placering på den lokala sökorden så kunde Stefan Muller ta Bernhardson Städ till nya nivåer. Så här efter 5-6 års samarbeten känner vi oss stolta som har Bernhardson Städ som kund.

Kunden berättar själv:

Hur var det att arbeta med Kapten Reklambyrå?
Problemfritt och proffsigt

Hur har resultatet påverkat er?
Fantastiskt resultat! Vi får in mer kunder och det är lättare mottagande av uppdrag

Hur ser eran samarbete ut idag?
Samarbetet fungerar toppen. Vi är nöjda med Kapten och vi kommer aldrig byta leverantör.

Skulle du rekommendera Kapten till andra inom samma resa?
Kapten arbetar snabbt och effektivt. Vi får alltid en snabb återkoppling och hjälp när det behövs. Alltid trevligt bemötande