Skip to main content

Webbyrå KarlstadWebbyrå Karlstad

Välkommen till Kapten Reklambyrå. Vi är en strategisk Webbyrå Karlstad SEO (sökmotoroptimering) och digitala lösningar i fokus.
Vi skapar långsiktiga värden för varumärken och människor. Det gör vi genom att utveckla smarta strategier och kreativa koncept.
Kaptenens hjärta drivs av att skapa kommunikation som attraherar, inspirerar och engagerar

Webbyrå i Karlstad, med dina kunder i fokus

Sedan vi startade bolaget som webbyrå i grunden, har vi alltid haft SEO & webbutveckling i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig som företagare att utveckla en digital strategi. Vi har hjälpt företag runt om i Sverige med SEO, webbutveckling, hemsidor, strategi m.m.

Genom att förstå och analysera dina kunder kan vi skapa hållbar kommunikation. Vi på Kapten Reklambyrå strävar alltid efter förbättring.
Vi bygger långsiktiga affärsrelationer som ska spegla tillit, kreativitet, innovation och passion för varandras yrken. Kontakta oss redan idag

Varför du behöver en bra hemsida

Många påstår: för att öka försäljningen behövs mer säljare. Andra påstår att mer marknadsföring ökar försäljningen. Vi på Kapten tror att det gäller att dra samman båda till en och samma team. Men trafiken till hemsidan är alltid ett avgörande faktor. Där kommer den digitala marknadsföringen in.

Därför är det viktigt att ha en väldesignad och strukturerad hemsida. Som både attraherar och leder dina besökare till din hemsida, som i slutändan ska köpa dina produkter/tjänster.

 

SEO till din hemsida

Ca 97% av internet användare söker sig till svar. Därför är det viktigt att du syns på sidan #1 på Google. Den långsiktiga lösningen med mest trovärdiga klick är SEO. Alltså dem blåa länkarna på Google (organiska sökningar). Vi hjälper dig hela vägen, allt från analys till SEO. Läs mer om SEO här

 

Analys

Vad händer på hemsidan? Att mäta trafiken på hemsidan är oerhört viktig för din digitala närvaro. Hur många besöker din hemsida? Vad läser dem? Hur rör dem sig? Dessa är en av dem viktiga frågor som man bör ställa sig. Vi mäter all resultat som sker digitalt. Vi skapar även smarta & interaktiva integrationer mot hemsidan som arbetar med och för dig! Läs mer om Analys här

 

Responsiv design

Idag är det allt vanligare att fler söker och surfar på mobilen. Därför är det viktigt att du är tillgänglig online i form av responsiv design mot olika enheter, webbformat, storlekar m.m. Din hemsida ska anpassa sig utifrån besökarens enhet. Om den inte är det, då förlorar du kunden inom en sekund.

Vi på Kapten Reklambyrå arbetar alltid med moderna och fräscha designs som är anpassade till olika enheter och plattformar.

 

E-Handel

Vi hjälper dig med att skapa smidiga webbutiker på webben. Vår vision är att hjälpa era kunder att ta enklare beslut på din hemsida. En hemsida/webbutik ska vara smidig, enkel att navigera sig vid samt användarvänlig.

Webbyrå Örebro

Kontakta oss redan idag

Några av våra kunder

Strategi

Strategisk kommunikation ger resultat. Vi på Kapten Reklambyrå hjälper företag och organisationer för att skapa hållbar kommunikation

Inbound Marketing 

Människans köpprocess har förändrats. Det duger inte längre att annonsera mest och störst. Numera handlar det om att lyssna på kunden och förstå behovet. Vi som reklambyrå hjälper dig med hela processen.

Seo

Sökmotorer har aldrig tidigare varit så viktiga som det är idag. Google är världens största sökmotor. I Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag. Vi är en reklambyrå som arbetar kontinuerligt med SEO

Analys & Tracking

Genom analys och tracking kan du ta reda på hur dina besökare använder dina tjänster/online produkter. Detta är grunden till att förbättra den digitala flödet för dina kunder. Vi på Kapten Reklambyrå hjälper dig.

Konverteringsoptimering 

Konverteringsoptimering handlar om att analysera, optimera och utvärdera din hemsida. Processen handlar om att optimera hemsidan för dina besökare. Därför är det viktigt för oss som reklambyrå att följa hela processen.

Webbutveckling

Vi som köpare har blivit allt mer kräsna när det kommer till handla via nätet. 97% Googlar innan dem beslutar att utföra ett köp på nätet. Vi är en komplett reklambyrå som även arbetar digitalt. Allt från Webbutveckling och SEO

Beteendedesign 

Vad får en besökare att handla just av dina konkurrenter men inte av dig?
Hur ser deras köpbeteenden ut och hur kan vi påverka dem?
Vi på Kapten Reklambyrå hjälper dig att kartlägga dina kunders digitala beteenden.

Vill du ha en offert?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med ett förslag

Intresserad av hur vi kan hjälpa dig som reklambyrå?

kontakta oss