Digital & Webb

Vi som köpare har blivit allt mer kräsna när det kommer till handla via nätet. 97% Googlar innan dem beslutar att utföra ett köp på nätet. Detta lägger stor vikt på hemsidan och dess användarvänlighet. Vi skapar moderna hemsidor med flera olika tilläggsalternativ. Allt vi utvecklar är responsivt anpassat samt SEO-ready (Google vänligt)

Design är inte bara det ytliga, det är funktionen och målet bakom en process.

 

Design är mer än bara form och färg. Design är en process som ska presentera för vem du är, dina mål, ditt syfte och bakgrund.

Med en väl designad, och strukturerad gränssnitt bidrar du till en ökad användarupplevelse. När du har designat en gränssnitt utifrån kundens behov så triggar du igång besökarnas ”köpbeteenden”

Vi analyserar köp & kundresan för att sedan kunna bygga ett flöde utifrån deras behov. Vi arbetar sedan med datadrive kommunikation för att öka användarupplevelsen.

 

Ladda ner vår guide

Attrahera era besökare

Många påstår: för att öka försäljningen behövs mer säljare. Andra påstår att mer marknadsföring ökar försäljningen. Vi på Kapten tror att det gäller att dra samman båda till en och samma team. Men trafiken till hemsidan är alltid ett avgörande faktor. Där kommer den digitala marknadsföringen in.

01. Sökmotoroptimering SEO

Ca 97% av internet användare söker sig till svar. Därför är det viktigt att du syns på sidan #1 på Google. Den långsiktiga lösningen med mest trovärdiga klick är SEO. Alltså dem blåa länkarna på Google (organiska sökningar). Vi hjälper dig även med dem betalda annonserna på Google för att få en kickstart.

02. Responsiv design & säkerhet

Med en ny, fräsch och modern hemsida når du kunder på ett säkert sätt. Det är ingen hemlighet att mobilen tar över internet, då gäller det att hänga med tekniken! Vi prioriterar säkerhet först, därför jobbar vi ständigt med att hålla hemsidorna vi designar, både uppdaterade och välstrukturerade. Vi arbetar främst mot WordPress som plattform. Men självklart kan vi installera och underhålla andra plattform som magento, HTML m.m

03. Analytics & integration 

Vad händer på hemsidan? Att mäta trafiken på hemsidan är oerhört viktig för din digitala närvaro. Hur många besöker din hemsida? Vad läser dem? Hur rör dem sig? Dessa är en av dem viktiga frågor som man bör ställa sig. Vi mäter all resultat som sker digitalt, från Facebook till Google annonsering. Vi skapar även smarta & interaktiva integrationer mot hemsidan som arbetar med och för dig!

04. E-handel 

Vi hjälper dig med att skapa smidiga webbutiker på webben. Vår vision är att hjälpa era kunder att ta enklare beslut på webben. En webbutik ska vara smidig, enkel att navigera sig vid samt användarvänlig.

Intresserad av webblösningar?

Vi hjälper dig!

Kapten Reklambyrå AB - Sitemap - Info@kaptenreklam.se